Device fejl 121 / 271 / 274

Vibrant

Seneste opdatering et år siden

Der er en fejl med pin appen. Fejlen kan skyldes at "Udviklerindstillinger" er aktiveret på telefonen.

Prøv at deaktivere, rydde data og logge ind igen. Hvis det ikke virker prøv følgende:

- Tjek tilladelser for både Vibrant og Vibrant pin appen.

- Tjek Batteri indstillinger

- Tjek Data indstillinger

Hvis ingen af ovenstående tiltag virker, ring til vores support team på +4593802499 og vi vil med glæde hjælpe dig :)

Tjek om udviklerindstillinger er aktiveret og deaktivér

Ryd data

Tjek tilladelser for både Vibrant appen og Vibrant Pin appen

Tjek batteriindstillingerne

Tjek dataindstillingerne

Tilladelser, Dataindstillinger og Batteriindstillinger for Xiaomi telefoner