Statustyper for Vibrant transaktioner

Vibrant

Seneste opdatering 2 år siden

00: Approved - transaktionen er gået igennem.

1A: Visa Decline - 1A-kode. Dette kan betyde, at kortet ikke er korrekt understøttet til en kontaktløs transaktion. Kortholdere bør bede deres bank om at rette denne fejl og prøve et andet kort.

04: Pick Up Card - transaktionen er ikke tilladt. Det anvendte kort bedes sendt til kortholders bank.

PIN Request - PIN-koden skal udløses. Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

05: Do not honor - kortholders bank accepterer ikke transaktionen. En fælles og generel besked for korttransaktioner, der afvises af banken.

6: Stop List Notification Error - Kundens kortudsteder har afvist transaktionen, da der er et problem med kortnummeret. Kunden skal kontakte deres kortudsteder og/eller bruge et alternativt kort.

12: Invalid Transaction - Transaktionstypen er ikke tilladt af dette kort. Kortholder skal kontakte sin bank og spørge, hvorfor dette er pålagt deres kort. Hvis dette sker, vil vi også undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

29: File Update not Successful - Hvis fejlen opstår, skal du kontakte vores tekniske support, da den ikke bør forekomme på softPOS eller kan være en intern systemfejl. Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

30: Format Error - dette er en fejl, der kommer fra kortholders bank. Af en eller anden grund kan de ikke behandle transaktionen. Kunden skal kontakte deres bank og høre, hvorfor dette ikke går igennem. Normalt kun med Mastercard.

51: Insufficient Funds/Over Credit Limit - der er ikke nok penge på kortholders kort/konto

55: Invalid PIN - kortholder har indtastet en forkert PIN-kode. De burde prøve igen.

57: Transaction Not Permitted to Issuer/Cardholder - Kunden skal bruge et alternativt kreditkort eller kontakte deres bank.

58: Transaction Not Permitted to Acquirer/Terminal - Kunden skal bruge et alternativt kreditkort eller kontakte deres bank.

59: Suspected fraud - Kundens kortudsteder har afvist denne transaktion, da kreditkortet ser ud til at være svigefuld.

61: Exceeds Withdrawal Amount Limit - Kortholderen har overskredet deres kortgrænse. Kortholdere skal kontakte banken og bruge et andet kort.

65: Exceeds Withdrawal Count Limit - skal ses som fejlkode 65. Denne fejl bør ikke være synlig for kortholderen, da den automatisk anmoder om at indtaste PIN-koden, den opretter en ny transaktion, når dette svar modtages.

75: Allowable PIN Tries Exceeded - dette sker, når kortet er blevet spærret, da kortholderen har indtastet sin PIN-kode forkert for mange gange. Kortholder skal kontakte sin bank.

76: Key Synchronization Error - der er en fejl med processoren. Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

80: Batch Error - Prøv at rydde data i appen og herefter indtaste terminaloplysninger igen. Kontakt vores support, hvis det ikke hjælper.

82: Security Checks Interrupted - Kundens kortudsteder har afvist transaktionen, da CVV'et ​​er forkert. Kunden skal tjekke CVV-oplysningerne (de 3 numre på bagsiden for Visa/MC). Dette bør ikke ske på en terminal. Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

91: Authorization System Or Issuer System Inoperative - Kortholders bank kan ikke kontaktes. Kortholder bør prøve igen eller bruge en anden betalingsmetode. Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system.

96: System Error - Hvis dette sker, får vi besked og vil undersøge det for at sikre, at der ikke er opstået et problem i vores system. Der kan være en fejl med processoren.

Void - dette er et andet ord for refusion. Forskellen er, at pengene endnu ikke er blevet overført til din bankkonto. For at annullere, skal du blot annullere transaktionen, før pengene er blevet overført.