Sæsonbestemt brug af Vibrant

Kan jeg nøjes smed at bruge appen i bestemte sæsoner?

Seneste opdatering 3 måneder siden

Ja! Med Vibrant kan du modtage betalinger med både nationale og internationale kort, uden ekstra gebyrer, hvad enten det er kreditkort eller dankort.

Vær opmærksom på, at Vibrant kun accepterer de nævnte kort, hvis de er Visa eller Mastercard, der dog dækker 90% af alle kort i Europa.

Her kan du lære mere om den understøttende Vibrant Pin app, der giver

Ja! Der er ingen opstartsgebyr, månedlige betalinger eller leje. Uanset om det er hver dag, månedlig eller sæsonbetinget, kan du installere og bruge appen til at tage imod betalinger, på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Vær opmærksom på, at det tager 24 timer at få din Vibrant terminal op og køre.