Hvordan virker Pin app'en?

Vibrant

Seneste opdatering et år siden

Her kan du lære mere om den understøttende Vibrant Pin app, der giver ekstra sikkerhed for både dig og din kunde, ved transaktioner med store beløb.

Installering af begge apps på din enhed.

Det er nødvendigt, at du downloader både hovedappen og PIN-appen, for at kunne modtaget betalinger med Vibrant.

For at finde begge apps in Google Play Butik, skal du blot skrive Vibrant i søgefeltet, så vises begge apps skærmen.

Når begge apps er downloaded, kan du finde Vibrant appen på hovedskærmen. PIN-appen er kun synlig under Indstillinger, og det er kun en understøttende app, der sikrer at Vibrant appen fungerer.

Hvis du har brug for at gå adgang til PIN-appen, kan du finde den under Indstillinger > Apps.

Transanktioner på høje beløb.

Ved transaktioner over DKK 350, vil appen bede kunden indtaste PIN-koden. For hver indtastet tal, flytter feltet sig for at give den største sikkerhed.

Bortset fra indtastning af PIN, er transaktionsprocessen den samme. PIN-appen har automatisk forbindelse til Vibrant appen, så du ikke skal åbne PIN-appen ved transaktioner på høje beløb.