1

Dinero

Brug vores Dinero integration til at holde styr på dine transaktioner og send dem direkte til dit regnskab. Denne integration egner sig bedst til virksomheder der bogfører den daglige omsætning som en helhed.

Vibrant

Seneste opdatering 3 måneder siden

Det er nemt at tilføje Dinero til Vibrant. Under integrationsfanen i dit dashboard tilslutter du Dinero og logger ind med dine oplysninger.

Når du har aktiveret vores integration til Dinero kan du se en opgørelse af dagens transaktioner bogført som bilag inde i Dinero. Bilaget indeholder følgende posteringer:

• Det samlede salg inkl. moms bliver bogført under konto 1000
  • Gebyrer uden moms bliver bogført under konto 7220
  • Vibrant har oprettet konto 55121 - denne bliver brugt til at bogføre det vi skylder. Udbetalinger bliver modregnet så snart disse bliver posteret
  • Når en udbetaling foretages, bliver der bogført på konto 5500, hvis ikke andet er valgt. Når der bliver bogført her, bliver dette modregnet på Vibrants konto (55121)