Appen på iPhone

Seneste opdatering 3 måneder siden

Kan jeg bruge appen på en iPhone?

Nej, på nuværende tidspunkt kræver det en Android med NFC-chip (Near Field Communication), for at kunne bruge appen.

Du kan dog modtage betalinger fra kunder, der bruger Apple Watch & Apple Pay.

Vi bruger NFC-teknologi til at lave kort-til-telefon transaktioner. NFC er en trådløs teknologi med kort rækkevidde, der gør det muligt at overføre data mellem to NFC-enheder.

NFC-enheder er normalt kort og telefoner, der er i stand til at behandle kontaktløse betalinger, samt betalingsterminaler, der modtager kontaktløse betalinger.

I Apple-enheder er NFC blokeret, så det kun er muligt at foretage, men ikke modtage betalinger. I Android-telefoner er NFC-chippen placeret således, at det er muligt både at foretage og modtage betalinger.

Kan jeg bruge Vibrant alligevel, selvom jeg ikke har en iPhone?

Vores mål er, at du nemt skal kunne bruge en Vibrant terminal, selvom du ikke har en Android. Derfor har vi forskellige tilbud, inklusiv en Xiaomi, der er højst kompatibel med vores teknologi.