Hvordan ved jeg om kunden kan betale via Vibrant?

Vibrant

Seneste opdatering 2 år siden

Alle Visa og Mastercard, som også inkluderer Apple Pay, Samsung Pay og alle digitale wallets, som understøttes med VISA og Mastercard. Vi tager internationale betalinger, så det har ingen betydning, hvor kortet er fra, transaktionen vil foregå i den valuta du har angivet i appen.

Mobile enheder: Hvis kunden har en digital wallet (f.eks. en mobilbank app med NFC-funktioner: Apple Pay®, Samsung Pay®, Google Pay®), så kan de Tap & Go, hvis de tidligere har uploadet deres kort i deres digitale wallet. Det er kun kunden selv, som ved om dette er gjort.

Fysiske kort: Kig efter kontaktløs ikonet på kortet - du finder som regel ikonet på forsiden af kortet, men i nogle tilfælde vises ikonet på bagsiden af kortet. Hvis du ikke kan finde ikonet på kortet, kan det ikke bruges til Tap-To-Pay.